TESY – Модерните решения за топлина и комфорт

Историята е показала, че когато получат възможност за изява, българската предприемчивост и иноваторски дух, могат да удивят всички. Веднага след промените, в началото на 90-те е създадена „Фикосота“ ООД, а от следващата година започва съществуването и на дъщерната компания „Термосистем“ - проект за индустриално производство на отоплителни уреди за бита. Фирмата е избрана за изключителен представител на продуктите на De’Longhi Group за България. Оттам нататък компанията се разраства – открива заводи и производства и след време „Термосистем“ е преименувана на „TESY“. Марката за бойлери и отоплителни уреди, която познават добре не само в цяла България, но в и доста страни по света.

А успехът не идва случайно. Той е плод не просто на правилен търговски подход, но и на визия за бъдещето. На амбициозната цел продуктите с марка TESY да бъдат иновативни, разпознаваеми и надеждни.

Да стоплим водата

Първото нещо, с което свързваме TESY, безспорно са бойлерите. Компанията поддържа голямо разнообразие от такива уреди и предлага електрически, термодинамични и бойлери с индиректно загряване.

Изборът на електрически бойлери действително е голям. Характерното за серията BelliSlimo е нейният изящен италиански дизайн – плоски, с тънък силует и компактен размер, който може да бъде подходящ и за най-миниатюрните кухненски помещения.

Серията BiLight на TESY е всъщност много широка гама от бойлери, в която са включени вертикални и хоризонтални модели, в зависимост от конкретните параметри на помещението, в което ще бъдат монтирани. BiLight включва модели с една или две серпентини за свързване към алтернативни източници на енергия. Характерното за тази серия е двуцветната светлинна индикация на уредите.

Ако имате нужда от бойлер и сте в район с твърда, силно минерализирана или агресивна вода, в такъв случай е добре да се ориентирате към бойлерите от серията ANTICALC, защото те са разработени за дългосрочна и надеждна експлоатация именно с подобни води.

А в случай, че ви трябва малолитражен и наистина компактен бойлер, тогава вашата серия е COMPACT.

Продуктовата фамилия ModEco е серия от следващо поколение, при която елегантният дизайн се съчетава с редица интелигентни технологии, които могат да ни улеснят значително и правят работата на уредите много по-ефективна.

Разбира се, TESY предлага и още серии и модели, пригодни за различни кухни и в зависимост от нуждите ви.

Да не мръзнем

Електрическите панелни конвектори се утвърждават като отличен вариант за отопление вкъщи или в офиса. TESY предлага три продуктови серии – Cloud уреди, които могат да бъдат управлявани през интернет и серии с електронен и механичен терморегулатор. Сериите, които се управлява през интернет, не само са изключително удобни, но и отговарят на най-съвременните европейски изисквания за екологично ефективни уреди. А сериите с електронен терморегулатор са снабдени с най-различни smart технологии.

А по отношение на качеството на конвекторите TESY, е показателен фактът, че се продават успешно в 25 страни, разположени на 4 континента. Само по себе си това вече е сериозна заявка, че уредите са на световно ниво.

Още по-богат асортимент

Редовните клиенти на „Стефан Вълев“ ЕООД познават компанията като лидер на пазара на материали за грубо и сухо строителство. Освен това предлагаме и интериорни решения, както и съпътстващи услуги, като транспортни и земекопни услуги. Т.е. на практика всичко, свързано със строителството и ремонтите. Но за да бъде истински завършен вашият обект, често има нужда от осигуряване на отопление в помещенията или възможност за загряване на водата. С цел да бъдем от още по-голяма полза на хората, които идват при нас, ние започнахме да предлагаме уредите на TESY. А те са не просто качествени, а на високо международно ниво.