Нови технологии за по-ниски сметки, грижа за природата и максимален комфорт в банята - част 2

В предната статия през месец март поговорихме за това как съвременните дизайн и технологии не само правят времето, прекарано в банята, още по-приятно, но и успяват да спестят на семейния ни бюджет пари, а на планетата – голямо количество изхабена вода. Водата е сред основните ни потребности в ежедневието и е важно да не я приемаме за даденост, и да не забравяме, че тя не е неизчерпаем ресурс.

Като експерти в управлението на водата, през последните години специалистите от Ideal Standart поставят основен фокус върху нейната икономия. Чрез въвеждането на нови технологии, както в процеса на производство, така и в създаването на нови серии от продукти, те имат за цел да направят деня ни по-лесен, по-удобен, а разходите – оптимални. Фирмената политика на „Идеал Стандарт – Видима” АД се насочва към постигането на максимална енергийна ефективност, а мисията на компанията за ограничено въздействие върху околната среда и отговорно отношение към природните ресурси, непрекъснато се материализира в инвестиционни проекти, иновативни, пестящи вода и енергия продукти.

Сами виждате, че да пестим не е въпрос на постоянни усилия, а на интелигентен подход и правилен избор на отделните компоненти в банята. След като вече успяхме да надникнем в света на душ системите, нека сега да разгледаме на какво друго можем да обърнем внимание, за да си осигурим банята мечта. Луксозна, комфортна и модерна, вашата баня може да се превърне в мястото, където пестите, докато се глезите.

Нека ваната да не бъде недостижим лукс

Ако винаги сте мечтали деня ви да завършва с пълна релаксация и терапия за тялото и сетивата, ваната е задължителен елемент от обзавеждането в банята. С големия избор от вани в серията Connect ще успеете да откриете перфектното решение, съобразено с вашите индивидуални потребности и с размерите на вашата баня.

Всички продукти в серията се отличават с ергономични форми и с намален в сравнение със стандартните вани обем, a модерният дизайн ви помага да изберете практично предложение без да правите компромис с удоволствието, което една по-голяма вана може да ви подари.

Изберете икономична тоалетна с безкомпромисна система за хигиенизация

Сигурно и преди сте чували, че тоалетното казанче може да се конкурира в консумацията на вода с някои на пръв поглед много по-големи зони в банята. Истината е, че всяка икономия в избора на система за тоалетната, не е никаква икономия, а нещо като разсрочено плащане, чиито вноски, заедно с лихвите плащате с години наред. Специалистите на Ideal Standart винаги са целели да осигурят на своите потребители тоалетна, която да бъде едновременно удобна, елегантна и изключително икономична. Те успяват да намерят перфектното съчетание между тези три задължителни условия, като създават технология, работеща по-тихо, по-умно и по-чисто от всички други. Името ѝ е АquaBlade и тя превъзхожда традиционните технологии за измиване, като осигурява перфектна хигиена, 80% по-малко шум и интелигентен дизайн за хора, които наистина знаят какво искат.

Вдъхновяващите предложения на Ideal Standart далеч не спират до тук. За нас, екипът на Стефан Вълев ООД, е изключително удоволствие да имаме на своя страна партньор, който не спира да търси за клиентите си комплексни решения, които да ги спечелят с качество, издръжливост и да допринесат за един модерен начин на живот със съвременни технологии и грижа за природата и света около нас. Посетете ни, за да ви споделим още полезна информация и да ви помогнем да изберете за своя дом именно онова, което ще отговаря на нуждите и желанията на вас и цялото ви семейство.