Ремонтите и зимата

Повечето хора поглеждат с недоверие, ако някой им каже, че зимата може да бъде перфектното време за направата на някои подобрения, които отдавна желаем. Със сигурност ще откриете много разумни обяснения замасовата нагласа, която определя пролетта и лятото като сезоните за ремонт, но с навлизането на нови технологии и иновационни решения на пазара за строителни материали, много от причините да се откажете от ремонтна дейност точно сега отпадат. Нашият екип ще ви помогне да се убедите!

Да започнем от това кой ще прави ремонта

Ако някога през лятото ви е хрумвало спонтанно да сменяте плочки например или пък теч ви е принудил непредвидено да се борите с причините и последствията, то тогава със сигурност знаете колко е трудно да откриеш добър майстор, който да има възможност да се заеме с работата. За сметка на това зимните месеци са много по-малко натоварени за майсторите и това ви гарантира както по-ниски цени за труд, така и значително повече старание с оглед на това, че времето няма да притиска вас и човекът, който ще изберете, за да може всичко да се свърши прецизно и с внимание. Ако пък планирате по-козметични дейности и искате сами да се справите с тях, студът навън и лошото време ви гарантират достатъчно време у дома и липса на разсейващи изкушения.

Промоции на строителни материали през зимата

Разбира се, както падат цените за услугите на специалистите, така се появяват и множество промоционални предложения за строителни материали. Независимо дали става дума за плочки, мазилки или други необходими основни елементи, необходими за ремонта, извън активния сезон, цените им са различни. Ето как можете да спестите средства от това перо в бюджета или да си позволите по-висококачествени решения на цена, която без притеснения сте готови да заплатите. Екип от консултанти в нашите складове в гр. Троян и с. Априлци е на ваше разположение, за да ви запознае с огромния арсенал от над 4000 продукта, които "Стефан Вълев" ЕООД предлага. Ако искате да разберете кои са промоционалните ни стоки, можете да разчитате, че специалистите ни ще ви посрещнат с много внимание и индивидуален подход.

Кои са най-подходящите ремонтни дейности през този сезон

На първо място сме длъжни да признаем, че зимните ремонти се ограничават до интериорни и освежителни дейности, но те далеч не са за подценяване и ще да променят атмосферата в дома ви точно навреме. Да, повечето хора се тревожат, че възможността за проветрение през зимата е ограничена и боядисаните повърхности съхнат по-бавно, а прах и мръсотия остават във въздуха. Това е неоправдан страх, тъй като пазарът отдавна предлага ефективни решения за проблема. Пример за това са множеството бързосъхнещи безвредни мазилки, които ще ви позволяват да пребоядисате стените без съхненето да отнема денонощия отворени прозорци. Специални промишлени обезвлажнители могат да дойдат на помощ при нужда, в случай че обикновени печки не са достатъчно ефективни, а същото се отнася и за машините за почистване. Можете също да се захванете и със смяна на ВиК или електро инсталация, да махнете стари мокети и да смените подовите настилки, а защо не и да подмените плотове, интериорни врати, неработещи батерии и смесители в кухнята и банята или пък да кажете „чао“ на старите мивка и вана.

И така, време е да се огледате и да вземете решение какво искате да промените у дома! Бъдете смели, креативни и разчитайте на нас и нашите експерти в избора най-добрите материали за предстоящия ремонт. А ако вече сте избрали майстори, на които да се доверите, можете спокойно вместо ремонта, да планирате една хубава почивка и да се върнете вкъщи, когато най-после всичко е готово и чака само вас да му се насладите.