Перфектното изживяване под душа с GROHE

Когато решим да си вземем душ едва ли повечето от нас свързват преживяването с нещо кой знае колко уникално и запомнящо се.

От немския бранд за санитарни продукти GROHE, обаче, са на друго мнение. GROHE SmartControl е иновативна система, която ви позволява да усетите водата по съвсем различен начин. Преживяването под душа вече няма да бъде същото, защото е създадено специално за вас и вашите желания.

Персонализирайте душа си само с един бутон

Сещате ли се за Аладин и вълшебното килимче, което може да ви отведе навсякъде? Е, интелигентната система SmartControl от GROHE ви предоставя различно усещане за душ само с натискането на един бутон.

Как? Смесителят на GROHE е от ново поколение. На мястото на кранчетата, които всички сме свикнали да използваме идват удобни бутони, които ви позволяват да управлявате струята на душа. В настроение сте за енергизиращ душ с едри капки? Или пък желаете да отпуснете парата с лек масаж и ситни капчици? Независимо от предпочитанията ви, всичко може да бъде изпълнено само с натискането на бутон. Освен струята, може да регулирате и топлината ... на всяка една капчица! И всичко това само с едно докосване. Гениално, нали?

Ето как работи умният бутон в три стъпки:

Първа стъпка: Натиснете бутона, за да включите душа;

Втора стъпка: Завъртете бутона, за да настроите силата на струята, според вашите предпочитания;

Трета стъпка: Натиснете отново, за стоп/пауза на душа. Начинът, по които сте го настроили ще бъде запаметен и при следващото пускане, ще се насладите на вече персонализиран душ.

Комбинирайте различни струи за максимален ефект

От GROHE предлагат три различни видове струи, на които да се насладите. Ако решите, че искате да се възползвате от няколко едновременно, просто активирайте два бутона. Толкова лесно!

  • PureRain/Rain O2 Spray ви предлага лек и освежаващ душ;
  • TrioMassage, пък, отговаря напълно на името си – прекрасен воден масаж за главата и раменете;
  • Power & Soul е изключително подходящ и за ръце.

Комфорт в съчетание със стил

Освен комфортът и иновацията, които предлага GROHE SmartControl, немската фирма изработва два различни стила на смесителя от бъдещето – класически хром и лунно-бяло акрилно стъкло. Така всеки клиент може да избере подходящия стил за неговата баня.

След като изберете стила на вашияGROHE SmartControl, е време да помислите и за цялостната визия на душа. Тук имате избор от три варианта, всеки от който ще преобрази изцяло вашата баня и ще я превърне в модерен оазис.

Вариант 1 – SMARTCONTROL EXPOSED - Максимално лесноинсталиране за масимално добър ефект.

Вариант 2 -SMARTCONTROL COMBI SHOWER SYSTEM – “Подобрен“ вариант с невидимa дръжка на душа.

Вариант 3 – SMARTCONTROL CONCEALED – Създаден за максимален комфорт, CONCEALED се инсталира зад стената, а вие се наслаждавате на изчистен, минималистичен вид и много повече пространство.

С иновативната душ система SmartControl от GROHE взимането на душ се превръща в напълно ново преживяване. Още по-хубавата новина е, че само с три бутона персонализиратежеланията си, като всеки следващ път може да изберете различен вариант на струята – а защо не и комбинация между няколко?

Натиснете, завъртете и се изкъпете – защото взимането на душ никога не е било толкова приятно!