С Ceramica Fiore в банята или – италианският стил у дома

Италия е много неща. Желана туристическа дестинация, световноизвестна модна спирка, забележителна кухня, ароматно кафе и разбира се ...стил. Италианският стил, освен всичко изброено, включва и уникален интериор. Разбира се, не всеки може да си позволи да отскочи до Италия, но нали знаете поговорката „Ако Мохамед не отиде при планината, планината ще отиде при Мохамед“...

В този ред на мисли, ви предлагаме да се запознаете с една луксозна италианска марка, която ще преобрази дома ви и по-точно банята ви. С продуктите на Фиоре Керамика ще се насладите на модерен и актуален дизайн и безупречно качество на достъпни цени. Кой се нуждае от екскурзия до Италия, ако италианският дух е на разстояние едно щракване на лампата?

Изола

Колекция Изола за баня е перфектният избор за любителите на по-нежни цветове като млечно лилаво и нежно зелено. Плочките с големина 25x50 притежават вълнист релеф, който създава усещането за безкрайна морска ваканция в уюта на вашия дом. Спокойствието, както и качеството, на което ще се насладите с избора на Изола е гарантирано. Превърнетепрестоя в банята си в пътуване до италианската Ривиера с лек повей на средиземноморски бриз.

Бали

Кой казва, че Бали е само туристическа дестинация? От Фиоре Керамика са помислили за тези от вас, които мечтаят да посетят известния курорт или пък вече са го направили, но имат желание да вземат нещо от него у дома. Плочките включени в тази колекция ще ви пренесат на индонезийските тропически плажове със своята екзотика и непринуден стил. Бали е издържана в бежовата гама, а изображенията за стенните декори включват орхидеи, рози и блестящи перли. Ако искате да превърнете банята си в личен спа център, вече знаете начина.

Вега

Италиански мрамор, богати орнаменти и красиви мозаечни пана с размери 30x30 ви предлагат плочките от серия Вега. Бежовите нюанси съчетани с нотки злато, си акомпанират чудесно, за да ви поднесат перфектна комбинация от уют, стил и качество, достойни да задоволят и най-претенциозните вкусове.

Лучия

Ако сте любители на разходките в гората, колекция Лучия е създадена точно за вас. Плочките от тази серия пресъздават естествената красота на дървото и я съчетават с уникални орнаменти, които пасват идеално на цялостната концепция на серията. Банята, издържана в стил Лучия е синоним на изисканост и комфорт. Лучия се предлага в светла и тъмна тоналност, като и двете не правят компромис с качеството. А усещането за връзка с природата сякаш се засилва с всяка изминала минута прекарана в нея.

Самба

Свежите цветове и флоралните мотиви са изборът на много хора, когато стане дума за обзавеждане на баня. Фиоре Керамика не пропускат да задоволят и това желание на клиентите, създавайкиколекцията Самба. Модерната визия на плочките от серията се постига чрез използването на изображения на цветя. Предлаганите цветови тоналности са три – оранжева, синя и лилава. Самба е за хора с приключенски дух, готови да затанцуват в ритъма на бразилския танц не къде да е, а в комфорта на собствения си баня.

Показахме ви само пет от десетките колекции бани предлагани от италианската марка Фиоре Керамика. Въпреки това, сме убедени, че това е достатъчно да ви накара да се замислите за промяна в интериора на банята си. Защо да не превърнете мечтата в реалност именно сега? Известният италиански моден дизайнер Джорджо Армани казва: „Елегантността не означава да изпъкнете, а да бъдете запомнени“. Той, разбира се, не е говорил за банята ви, но пък ние ви уверяваме, че стилът е безграничен. С Фиоре Керамика, ще бъдете сигурни, че следващият път, когато ви дойдат гости ще запомнят не само посещението, но и банята ви! :)