Електрически контакти и ключове по конец

Хармонията в дома е от огромно значение, за да се чувства човек уютно в най-личното си пространство. Това важи както за подбора на цветовете и цялостното обзавеждане на помещенията, така и за една по-незабележима, но съществена част от интериора – естетическото и функционално разположение на контактите и електрическите ключове.

Немската компания STABILA се е погрижила да улесни максимално електротехниците с професионално решение, което им пести време и усилия при изграждането на електрически инсталации. Нивелирът STABILA Type 70 Electric има маркировъчни отвори на стандартни разстояния, като всеки пробив е разположен перфектно. Сега можете да измервате и маркирате хоризонтали и вертикали, както и разстоянието между контактите или електрическите ключове в една проста операция. А това доказано спестява време и пари. От една страна не ви се налага да пресмятате наум и да жонглирате с няколко измервателни инструмента едновременно, а от друга – пестите средства от ретуширането на мазилката.


  • Удобен, лек алуминиев правоъгълен профил с маркировъчни отвори на специално определени разстояния, предназначен за изграждане на електрически инсталации;
  • Една хоризонтална и една вертикална либела;
  • Междуосовото разстояние между розетките е 71 мм, в съответствие с DIN 49075. Забравете за тромавото и бавно изпълнение на задачи, при които е необходимо да използвате няколко измервателни инструмента.
  • 43 или 120 см дължина с допълнителни помощни маркировки, например, височина на електрическата конзола от пода (1150 мм), височината на електрическите ключове (1050 мм), височината на електрически контакт (300 мм), маркировката на началната линия.
  • С една работна операция може да маркирате точно разстоянията на отворите на електрическите розетки, контакти и ключове във вертикално и хоризонтално направление.
  • Благодарение на стоперите против плъзгане, разположени в двата края на уреда, този нивелир ви осигурява сигурно закрепване на всякакви повърхности, когато работите.
  • Пластмасовите капачки предпазват профила от удари.
  • Лесно почистване благодарение на гладките страни и електростатичното прахово покритие.
  • Инсталационната технология STABILA осигурява дългосрочна точност – коректно измерване в нормална позиция от ± 0.5 мм/м.
  • Оборудване: 1 хоризонтална либела, 1 вертикална либела, 1 покрита измервателна повърхност, маркиращи отвори.

Практичният и добре проектиран инструмент STABILA Type 70 Electric прави работата по-приятна ден след ден, като ви осигурява безпогрешна точност и надеждност в дългосрочен план. STABILA дава 10 години гаранция* на коректното отчитане на нивелира при правилна експлоатация.

Този и други продукти от гамата на немската компания можете да закупите от шоурума на „Стефан Вълев ЕООД – всичко за строителството и ремонта“ на адрес: гр. Троян, ул. „Академик Ангел Балевски“ №9.

*Дефекти, причинени от неправилно боравене или модификации на инструмента от купувача или от трети страни, обезсилват гаранцията.